Liten hörnsoffa

Liten hörnsoffaIbland är man på jakt efter det som känns som det omöjliga och i detta fall en liten hörnsoffa. Hörsoffor är vanligtvis ganska stor med minst 5 sittplatser vilket gör att trots att de utnyttjar utrymmet väl i hörnet så tar de ändå upp ganska mycket plats längs väggarna.

Om du vill ha effektiviteten av att placera en soffa i ett hörn men samtidigt vill att den ska vara väldigt liten så att den inte rymmer mer än t.ex. 2-3 personer så står du inför en utmaning. Hörnsoffor i sig är inte den vanligaste modellen och att försöka kombinera det med en liten soffa är inte helt lätt.

Däremot finns det alternativ och det kan t.ex. att vara titta på modulsoffor där det finns hörndelar att köpa till. Då kan du själv välja hur liten din hörnsoffa ska vara och får full kontroll, men det finns även färdiga hörnsoffor som är av mindre karaktär som kanske kan passa.

Köp liten hörnsoffa online

Ta en titt på vår lista med butiker och gå igenom deras sortiment så kommer du garanterat hitta några små hörnsoffor som kanske kan passa dina behov.

Tips på små hörnsoffor

Här är några exempel på hörnsoffor som är relativt små och som kanske kan passa. Du hittar dessa små hörnsoffor hos butikerna vi listar här.

Howard - Liten hörnsoffa En snygg och modern hörnsoffa i retrostil är denna modell som går under namnet HOWARD. Det är en väldigt snygg hörnsoffa som är ganska liten men som samtidigt rymmer en hel del personer.

Hörnsoffan har dock en totalbredd på 250 cm så i riktigt små utrymmen behövs något ännu mindre.

 

Mirage - Liten hörnsoffa Mirage heter denna modell som är en liten söt hörnsoffa. På bilden syns den som en 3-4 sits hörnsoffa men finns att få med så få som 2 sittplatser + hörnan.

I sitt minsta anförande tar soffan inte mycket plats utan får en bredd på 149 cm bara i båda riktningar. Det är en av de minsta hörnsoffor vi stött på och säljs i moduler.