Billiga Hörnsoffor

Hörnsoffor är ofta större soffor som rymmer betydligt fler än vad en vanlig 2- eller 3-sits soffa gör. Detta gör att de inte går att hitta till samma låga pris som dessa utan hörnsoffor är mer likvärdiga med en store divan-soffan.

Från ca 6000 kronor borde du kunna hitta hörnsoffor för 5-6 personer. Soffor i dessa storlekar har ofta rekommenderade priser på runt 10 000 kr men om du tittar på butikerna vi listar så kommer du garanterat hitta flera modeller under detta.

De billigaste hörnsofforna ligger alltså från det priset och uppåt och mellan 6500 – 8000 kr kommer du hitta en stor mängd olika hörnsoffor.

Köp billig hörnsoffa online

På följande butiker hittar du ett stort utbud av hörnsoffor och andra möbler till bra priser.

Furniturebox
Här finns ett stort utbud av billiga soffor och garanterat någon hörsoffa till lågt pris också.
Fri frakt och fria returer!
Till Butik
Confident Living
Stort utbud av möbler i alla prisgrupper. Glöm inte leta efter din billiga hörnsoffa även här!
Öppet köp och fri frakt över 500 kr!
Till Butik

Tips för dig som jagar billig soffa

Att handla soffan online är för många en självklarhet om man ska pressa ner priserna och vill undvika begagnatmarknaden. Just att köpa en begagnad soffa är lite problematiskt för många då den precis som sängen kan vara en hygienfaktor som har betydelse men där man i sängen löser mycket genom att köpa en ny bäddmadrass så går det inte i en soffa.

Hörnsoffor finns i ett mycket mindre utbud än vad de mer populära divansofforna, L-sofforna och U-sofforna. Däremot finns det trots allt ändå en hel del att välja på online.

Innan du handlar en billig hörnsoffa var säker på att den kommer får plats där du tänkt ställa den och försök föreställa dig just den modellen tillsammans med annan inredning. Ju mindre som kan gå fel i samband med att du köper soffan ju bättre sits sitter du i.

Exempel på några billiga hörnsoffor

Här är exempel på några billiga hörnsoffor från det sortiment som butikerna vi listar har.

Fabian billig hörnsoffa Modellen Fabian är en fantastiskt stor och billig hörnsoffa som du dessutom kan göra om till en sovplats om så önskas.

Hörnsoffan är mörkgrå i tyg och har en divan på ena sidan. Dessutom ingår en fotpall med förvaring till soffan. Den kan dessutom användas som extra sittplats om så önskas.

En bra och billig hörnsoffa som rymmer många gäster.

Lydia - billig hörnsoffa Modellen Lydia är en ljusgrå och modern hörnsoffa med elegans. Hörnsoffan är givetvis vändbar så du kan enkelt placera den längre delen mot den sida du själv önskar.

Modellen har ett riktpris på närmare 10 000 kr men i butikerna vi listar kan du hitta den ner mot 6000-7000 kr.